0 votes
by (886k points)

Hoe heet het enorme, slakachtige wezen uit Star Wars dat ooit heerser was over de planeet Tatooine? (12)  ,Welkom op onze website, die gespecialiseerd is in het beantwoorden van verschillende raadsels en vragen. Hier streven we ernaar om innovatieve oplossingen en accurate informatie te bieden die aan al uw vragen voldoet. Als je een puzzel hebt die je wilt oplossen, of een vraag die je moet beantwoorden, dan ben je hier aan het juiste adres!  slakachtig wezen uit star wars 12 letters


het antwoord:
 

Jabba the hutt


 

We hopen dat onze site u heeft geholpen de antwoorden te vinden die u zoekt. Dank u voor uw bezoek, en kijken ernaar uit u snel weer te zien. Aarzel niet om de site te delen met je vrienden en familie om de interesse te verspreiden.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Het enorme slakachtige wezen uit de Star Wars-saga staat bekend als een Hutt, en de meest bekende Hutt is Jabba. Jabba de Hutt is een misdaadbaas die voorkomt in verschillende Star Wars-films, waaronder "Episode VI: Return of the Jedi". Hij houdt Han Solo gevangen als een trofee in zijn paleis op de planeet Tatooine en heeft ook een rol in de gevangenneming van Princess Leia, Chewbacca, en Luke Skywalker. Jabba de Hutt is een iconisch personage en zijn groteske verschijning en sleazy persoonlijkheid hebben hem tot een van de meest memorabele schurken in het Star Wars-universum gemaakt.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...