0 votes
by (886k points)

wat is er met whatsapp Welkom bij u, onze geliefde bezoekers en volgers, we gaan met u door om de beste oplossingen en model- en correcte antwoorden op uw vragen te bieden, en vandaag behandelen we een zeer belangrijke vraag waarbij we graag met u communiceren en ons volgen, en de vraag van vandaag in dit artikel wordt genoemd onder de vragen die in de zoekmachines worden genoemd, die we u zullen voorzien van het juiste antwoord op het oplossen van deze vraag: "wat is er met whatsapp

“Het klopt inderdaad dat sommige mensen problemen hebben met het versturen van berichten via WhatsApp. We werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen”, laat woordvoerster Kim Van Bokhoven weten aan HLN.

Pannes bij berichtendienst WhatsApp komen zelden voor, maar hebben grote gevolgen. Bij de grote panne in oktober vorig jaar, die zo’n zes uur duurde, kwamen bijvoorbeeld Braziliaanse huishoudhulpen in de problemen. Ze konden namelijk hun klanten niet bereiken op de app die enorm populair is in het Zuid-Amerikaanse land, schreef ‘The Verge’. “Dat is een inkomen dat ik niet terugkrijg”, vertelde Luiza Ferreira.

Het leidde toen ook tot problemen voor Nurma Dian Rahmawati (30) uit Indonesië. Zij kon tijdens de grote panne vorig jaar niet meer bellen via WhatsApp met haar moeder. Rahmawati was op dat moment ziek, dus haar moeder was erg bezorgd: “Mijn mama panikeerde, want ze kon me niet meer opvolgen”, vertelde ze aan de site ‘Rest of the World’.

De oorzaak van de huidige panne is nog niet bekend.

2 Answers

0 votes
by (886k points)

Berichtendienst WhatsApp heeft te maken met een grote storing. Verstuurde berichten komen niet aan sinds 09.00 in de ochtend. Niet alleen in Nederland zien we meldingen, maar ook in andere landen werkt de chat-app niet of nauwelijks.

WhatsApp storing: dit moet je weten

Vanaf 09.00 uur vanochtend stromen meldingen binnen dat WhatsApp-gebruikers last hebben van het niet kunnen versturen van berichten. Onder andere via AlleStoringen.nl zien we dat er in korte tijd al tienduizenden meldingen binnen zijn gekomen dat WhatsApp niet goed functioneert.

Ook op Twitter en andere sociale media verschijnen veel meldingen over de storing op WhatsApp. Verstuur je een bericht, dan blijft het bericht op niet-verzonden staan. Het is nog de vraag hoeveel gebruikers er getroffen zijn. In Nederland lijkt de chatdienst in ieder geval volledig offline, en ook in andere landen duiken er klachten op.

Ook kunnen sommige gebruikers plots geen verbinding meer maken met WhatsApp Web. De oorzaak is op het moment van schrijven nog onbekend. WhatsApp zelf heeft inmiddels een kort statement uitgebracht: “sommige mensen kunnen geen berichten naar elkaar kunnen sturen”. Tevens benadrukt het bedrijf “dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing”.

0 votes
by (886k points)
wat is er met whatsapp
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by nono (36.2k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by nono (36.2k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 18, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 28, 2023 by admin (886k points)
...