0 votes
by (882k points)

Zo kunnen we niet bevestigen dat het niets is.  ,Dit lijkt op een andere aanwijzing voor een cryptogram. De aanwijzing "Zo kunnen we niet bevestigen dat het niets is" suggereert een woord of een uitdrukking van 4 letters, gevolgd door 4 andere letters.

Het antwoord op dit cryptogram is "Geen idee", omdat als we niet kunnen bevestigen dat het niets is, dan hebben we "geen idee".

  Zo kunnen we niet bevestigen dat het niets is.


het antwoord:
 

Dit lijkt ook op een cryptogram. De zin "Zo kunnen we niet bevestigen dat het niets is" verwijst naar een uitdrukking of woord van 4 letters, gevolgd door een ander woord van 4 letters.
Het antwoord op dit cryptogram zou "Geen spijker" kunnen zijn. De uitdrukking "Geen spijker" wordt vaak gebruikt om te zeggen dat er niets te vinden of te bevestigen is, wat past bij de aanwijzing "niet bevestigen dat het niets is".


 

Dit lijkt op een andere cryptische omschrijving uit een kruiswoordraadsel of cryptogram. De aanwijzing "Zo kunnen we niet bevestigen dat het niets is." wijst naar een uitdrukking van twee woorden, elk bestaande uit 4 letters.

Het antwoord op deze cryptische omschrijving is "Geen Idee". Het is een uitdrukking die vaak wordt gebruikt om aan te geven dat men iets niet weet of kan bevestigen. Het past ook bij de structuur (4.4) van het gezochte antwoord.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 15, 2023 by admin (882k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (882k points)
...