0 votes
by (886k points)

whatsapp berichten komen niet aan Welkom bij u, onze geliefde bezoekers en volgers, we gaan met u door om de beste oplossingen en model- en correcte antwoorden op uw vragen te bieden, en vandaag behandelen we een zeer belangrijke vraag waarbij we graag met u communiceren en ons volgen, en de vraag van vandaag in dit artikel wordt genoemd onder de vragen die in de zoekmachines worden genoemd, die we u zullen voorzien van het juiste antwoord op het oplossen van deze vraag: "whatsapp berichten komen niet aan"

De storing begon dinsdagochtend rond 9 uur en lijkt gebruikers in meerdere landen te treffen, waaronder ook BelgiĆ«. Op Allestoringen.be zijn op het moment van schrijven bijna zevenduizend klachten binnengekomen. De Nederlandse tegenhanger van die site ontving intussen zelfs al ruim 117.000 meldingen.

Aanvankelijk leek de storing alleen groepsgesprekken te treffen, maar even later werkten ook gewone chats niet meer.

Wel loont het volgens sommige gebruikers de moeite om een andere client te proberen. Dat wil zeggen: als de smartphone-app of desktop-client dienst weigert, probeer WhatsApp dan even via de webversie. Al lijkt deze omweg geen garantie voor succes.

De oorzaak van de storing is niet bekend, wanneer de problemen verholpen zijn evenmin.

2 Answers

0 votes
by (886k points)

ie dinsdagochtend iemand een berichtje wil sturen via WhatsApp, zal zien dat zijn berichten niet aankomen. Door een grote storing bij whatsapp is het niet mogelijk om appjes te sturen of ontvangen.

Bij Allestoringen.nl is te zien dat er in korte tijd ruim 120.000 meldingen zijn binnengekomen over de storing. De storing begon rond 09.30 uur. Het is nog niet duidelijk hoe lang de storing zal duren.

0 votes
by (886k points)

Als je zeker weet dat je telefoon is verbonden met het internet, zijn er mogelijk een aantal andere redenen waarom WhatsApp-berichten niet worden verzonden of ontvangen: Je telefoon moet opnieuw opgestart of uit- en aangezet worden. De contactpersoon naar wie je een bericht wilt sturen heeft je nummer geblokkeerd.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by nono (36.2k points)
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
0 votes
2 answers
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
...