0 votes
by (886k points)

 Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden (12)  ,Welkom op onze website gespecialiseerd in het beantwoorden van vragen en vragen! Hier bieden we u een oplossing voor de moeilijkste puzzels en beantwoorden we uw netelige vragen. Bezoek onze website voor een unieke ervaring in de wereld van kennis.   Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden (12)


het antwoord:
 

Dokterbibber 


 

Bij het gezelschapsspel "Operatie" moet er minutieus geopereerd worden. Het doel van het spel is om alle ziekteverwekkers uit het lichaam van de patiënt te verwijderen zonder de patiënt te pijnigen. Dit vereist nauwkeurige en voorzichtige bewegingen met de pincet. Als de patiënt pijn krijgt, gaat er een alarm af en is de beurt voorbij.

Het spel is geschikt voor 2-4 spelers. De speler die als eerste alle ziekteverwekkers uit het lichaam van de patiënt heeft verwijderd, wint het spel.

"Operatie" is een leuk en spannend spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Het is een geweldige manier om je hand-oogcoördinatie te verbeteren.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
2 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Apr 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...