0 votes
by (886k points)

wat is er aan de hand in marokko  , In Marokko is momenteel een aantal zaken aan de hand. Hier zijn een paar van de belangrijkste:

  • Politieke instabiliteit: Marokko is sinds de dood van koning Hassan II in 1999 een democratie, maar er zijn nog steeds spanningen tussen de verschillende politieke groepen. In de afgelopen jaren zijn er verschillende protesten geweest tegen de overheid, met name tegen de corruptie en de hoge werkloosheid.
  • Mensenrechtenschendingen: Marokko wordt regelmatig bekritiseerd vanwege de mensenrechtenschendingen, met name de marteling en de willekeurige arrestaties van politieke tegenstanders. In 2022 heeft de Verenigde Naties een rapport gepubliceerd waarin Marokko wordt beschuldigd van het martelen van politieke gevangenen.
  • Economische problemen: Marokko heeft te maken met een aantal economische problemen, zoals de hoge werkloosheid en de groeiende armoede. In 2022 heeft Marokko een begrotingstekort van ongeveer 8% van het BBP.
  • Immigratie: Marokko is een belangrijke doorgangsroute voor illegale immigranten die proberen Europa te bereiken. In 2022 zijn er ongeveer 60.000 illegale immigranten gearresteerd in Marokko.

Dit zijn slechts enkele van de belangrijkste zaken die momenteel aan de hand zijn in Marokko. Het land is een complexe samenleving met een lange en rijke geschiedenis.

 


wat is er aan de hand in marokko  , Criminaliteit komt voor in heel Marokko. Houd rekening met zakkenrollers, vooral op drukke plekken. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Criminaliteit komt voor in heel Marokko. Houd rekening met zakkenrollers, vooral op drukke plekken. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken. In toeristische gebieden zoals in de stad Marrakesh zijn gevallen bekend van toeristen die slachtoffer werden van overvallen en diefstal.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 28, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 18, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 28, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by nono (36.2k points)
...