0 votes
by (886k points)

welk ritueel is bekend uit landen als japan en engeland 13 letters  ,Het ritueel dat bekend is uit landen als Japan of Engeland is het buigen. In Japan is het buigen een belangrijke vorm van begroeting en respect tonen. Het is gebruikelijk om te buigen bij het ontmoeten van iemand, bij het verlaten van iemand, en bij het bedanken. De hoogte van de buiging hangt af van de mate van respect die men wil tonen.

In Engeland is het buigen ook een vorm van begroeting, maar het is niet zo gebruikelijk als in Japan. Het is gebruikelijk om te buigen bij het ontmoeten van iemand van hogere rang, zoals een baas of een leraar.

Dus het antwoord op je vraag is buigen. Dit ritueel is bekend uit landen als Japan en Engeland.

  welk ritueel is bekend uit landen als japan en engeland 13 letters


het antwoord:
 

Theeceremonie 


 

Het ritueel van het drinken van thee is bekend uit landen als Japan en Engeland. In Japan is theedrinken een belangrijk onderdeel van de cultuur en wordt het gezien als een kunstvorm. In Engeland is theedrinken een populaire traditie die vaak wordt geassocieerd met afternoon tea.

Theedrinken is een ritueel dat rust en ontspanning biedt. Het is een moment om te genieten van het gezelschap van anderen en om samen te praten. Thee kan ook een manier zijn om te mediteren of om te reflecteren op het leven.

In Japan wordt theedrinken vaak gezien als een spirituele ervaring. Het is een manier om verbonden te zijn met de natuur en met de wereld om je heen. In Engeland is theedrinken meer een sociale gebeurtenis. Het is een manier om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van anderen.

Hier zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe theedrinken in Japan en Engeland wordt beoefend:

In Japan wordt thee vaak gedronken in een speciaal theehuis, dat tatamimatrassen en een lage tafel heeft. De thee wordt bereid door een gespecialiseerde theeceremoniemeester.

In Engeland wordt thee vaak gedronken in een theesalon of thuis. De thee wordt vaak geserveerd met sandwiches, cakes en andere lekkernijen.

Ondanks de verschillen in cultuur en traditie, is het ritueel van het drinken van thee in Japan en Engeland een manier om te genieten van een heerlijk drankje en om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van anderen.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
...