0 votes
by (886k points)

welke term wordt gebruikt voor slecht gesproken gebrekkig engels  ,Een term die vaak wordt gebruikt om naar slecht gesproken, gebrekkig Engels te verwijzen, is "Engrish". Deze term wordt echter voornamelijk gebruikt om te verwijzen naar slecht vertaald Engels, met name uit Oost-Aziatische talen zoals het Japans. Het is belangrijk op te merken dat de term "Engrish" als beledigend kan worden beschouwd, dus het is raadzaam om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Een andere, minder specifieke term die kan worden gebruikt om naar gebrekkig Engels te verwijzen, is "Broken English". Deze term is neutraler en beschrijft een vorm van Engels die grammaticaal incorrect is of niet vloeiend wordt gesproken, ongeacht de oorspronkelijke taal van de spreker.

  welke term wordt gebruikt voor slecht gesproken gebrekkig engels


het antwoord:
 

Steenkolenengels


 

De term die vaak gebruikt wordt voor slecht gesproken, gebrekkig Engels is "Broken English." Deze uitdrukking wordt meestal gebruikt om een vorm van Engels aan te duiden die grammaticale fouten bevat en moeilijk te begrijpen kan zijn voor moedertaalsprekers van het Engels. Het kan worden gesproken door mensen voor wie Engels een tweede taal is, maar het kan ook voorkomen bij moedertaalsprekers die bepaalde grammaticaregels niet volgen. Het is belangrijk op te merken dat de term soms negatieve connotaties kan hebben en als respectloos kan worden beschouwd als hij wordt gebruikt om iemands taalvaardigheid te kleineren.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...