0 votes
by (886k points)

tuinman van eigen huis en tuin  ,was Rob Verlinden een bekende tuinman die veelvuldig te zien was in het Nederlandse televisieprogramma "Eigen Huis & Tuin". Dit programma begon in 1990 en ging over klussen, wonen en tuinieren. Rob Verlinden was een van de mensen die het programma populair maakten dankzij zijn uitgebreide kennis over tuinieren en zijn enthousiaste presentatiestijl.

Houd er rekening mee dat de informatie kan verouderen, dus het is mogelijk dat er sindsdien nieuwe tuinmannen of -vrouwen zijn verschenen in "Eigen Huis & Tuin" of gerelateerde programma's.  tuinman van eigen huis en tuin


het antwoord:
 

Rob Verlinden


 

Rob Verlinden

Eigenlijk heeft deze tuinman ook geen uitleg nodig! Hij was ooit de bedenker en grondlegger van Eigen Huis en Tuin (RTL4). Na ruim 30 jaar tuinprogramma's maken is voor hem nu de tijd gekomen om een stap terug te doen.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Tuinman Rob Verlinden spitste zich toe op het creƫren van tuinen en gaf advies over planten en bloemen. Omdat de productiekosten van beide programma's hoog waren en de opnametijden vaak gelijktijdig waren kwam Manon Thomas met het idee om beide programma's te koppelen.

0 votes
by (886k points)
Rob Verlinden
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked May 18 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...