0 votes
by (886k points)

oudste dochter prinses irene  ,De oudste dochter van Prinses Irene van Nederland is Carolina van Bourbon-Parma, voluit: Maria Carolina Christina, Prinses de Bourbon de Parme. Prinses Irene is de tweede dochter van Koningin Juliana en Prins Bernhard van Nederland. Carolina werd geboren op 23 juni 1974. Ze heeft een zus en twee broers: Margarita, Jaime en Floris.

  oudste dochter prinses irene


het antwoord:
 

De oudste dochter van prinses Irene van Nederland is Carolina van Bourbon-Parma. Prinses Irene is de tweede dochter van koningin Juliana en prins Bernhard van Nederland. Prinses Carolina is een van de vier kinderen van prinses Irene en Carlos Hugo, Hertog van Parma.


 

De oudste dochter van prinses Irene is Margarita Maria Beatriz prinses de Bourbon de Parme. Ze werd geboren op 13 oktober 1972 in Nijmegen. Ze is getrouwd met Carlos Hugo Roderik Sybren Klynstra en heeft twee kinderen: Carlos Hugo en Julia.

Margarita is een voormalig model en actrice. Ze heeft ook een aantal boeken geschreven, waaronder "De weg door de woestijn" en "De kracht van de stilte".

Ze is een actief lid van een aantal goede doelenorganisaties, waaronder de Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege en de stichting van haar moeder, de Prinses Irene Stichting.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
asked Sep 2, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 11, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 4, 2022 by admin (886k points)
...