0 votes
by (886k points)

in welke plaats in noorwegen is het munchmuseum te vinden  ,Het Munchmuseum (Munch-museet in het Noors) is te vinden in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Het museum is gewijd aan het leven en werk van de beroemde Noorse schilder Edvard Munch.

  in welke plaats in noorwegen is het munchmuseum te vinden


het antwoord:
 

OSLO


 

Het Munchmuseum is te vinden in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Het museum is gewijd aan het werk van de Noorse schilder en graficus Edvard Munch. Het museum is gehuisvest in een modern gebouw aan de Oslofjord. Het museum heeft een uitgebreide collectie van Munch's werk, waaronder zijn beroemdste schilderijen, zoals "De Schreeuw" en "Madonna".

Het Munchmuseum is een van de populairste toeristische attracties in Oslo. Het museum ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers uit de hele wereld.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Het Munch Museum is gevestigd in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Het museum is gewijd aan het werk van de beroemde Noorse kunstenaar Edvard Munch, die bekend staat om schilderijen zoals "De Schreeuw" ("The Scream" in het Engels). Het museum bevat een uitgebreide collectie van zijn schilderijen, tekeningen, grafische werken en persoonlijke bezittingen. Het is een populaire culturele bestemming voor zowel inwoners als toeristen die geïnteresseerd zijn in de kunst van Edvard Munch.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
7 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Feb 17, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 7, 2023 by admin (886k points)
...