0 votes
by (886k points)

wat is de naam van het beroemdste jukebox merk ter wereld  ,Het beroemdste jukeboxmerk ter wereld is "Wurlitzer." De Wurlitzer jukebox werd iconisch in de jaren '40 en '50 en staat synoniem voor de klassieke jukebox die men zich vaak voorstelt bij het denken aan diners en danszalen uit die tijd. De glanzende, kleurrijke ontwerpen en het opvallende geluid maakten de Wurlitzer jukeboxen tot een geliefd stuk in vele etablissementen.

  wat is de naam van het beroemdste jukebox merk ter wereld


het antwoord:
 

Wurlitzer


 

Het beroemdste jukebox merk ter wereld is Wurlitzer. Wurlitzer werd opgericht in 1853 in Cincinnati, Ohio, en begon met de productie van piano's. In 1907 begon Wurlitzer met de productie van jukeboxen, en werd al snel een van de toonaangevende merken. Wurlitzer jukeboxen werden gekenmerkt door hun elegante ontwerp en hun hoge kwaliteit. Ze werden populair in bars, restaurants en andere horecagelegenheden.

Andere bekende jukebox merken zijn Rock-Ola, Seeburg, AMI, en Mills. Maar Wurlitzer is nog steeds het meest bekende merk, en wordt vaak gezien als de "Rolls-Royce" van de jukeboxen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Een bekende fabrikant van jukeboxen is Wurlitzer.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 14, 2023 by admin (886k points)
...