0 votes
by (886k points)

deze tuinman was te zien in het programma eigen huis en tuin  ,De tuinman die je waarschijnlijk bedoelt en die te zien was in het programma "Eigen Huis & Tuin" op de Nederlandse televisie is Rob Verlinden.

  deze tuinman was te zien in het programma eigen huis en tuin


het antwoord:
 

Tom Groot ook wel bekend als Boer Tom


 

De tuinman die te zien was in het programma Eigen Huis en Tuin was Huib van der Aa. Hij was de vaste tuinman van het programma van 1993 tot 2004.

Van der Aa was een gediplomeerd hovenier met meer dan 25 jaar ervaring. Hij was gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hij was ook een vaardige klusjesman en kon alles in de tuin doen, van het planten van bloemen tot het repareren van een hek.

Van der Aa was een geliefde verschijning in Eigen Huis en Tuin. Hij was altijd vrolijk en enthousiast en hij wist de kijkers te inspireren met zijn tuintips. Hij was ook een goede leermeester voor de andere klussers in het programma.

Na zijn vertrek bij Eigen Huis en Tuin begon Van der Aa zijn eigen hoveniersbedrijf. Hij is nog steeds actief in de tuinbranche en helpt mensen bij het creëren van hun droomtuin.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Tuinman Tom Groot en zijn team van experts hebben een prachtig eindresultaat neergezet. Met de aanleg van het riante terras en de vlonders van Douglas hout heeft de tuin een nieuwe indeling gekregen. Kindvriendelijk, door het grasveldje en de schommel voor dochtertje Emma.

0 votes
by (886k points)

Tom Groot ook wel bekend als Boer Tom is Nederlands bekendste tuinman die elke werkdag om 17.00 uur op RTL4 te zien is in het lifestyle programma Eigen Huis en Tuin lekker leven. Daarnaast is Tom al jaren actief als tulpenkweker en is hij bekend geworden door het tv programma “Boer Zoekt Vrouw”. 

0 votes
by (886k points)

Tom Groot ook wel bekend als Boer Tom is Nederlands bekendste tuinman die elke werkdag om 17.00 uur op RTL4 te zien is in het lifestyle programma Eigen Huis en Tuin lekker leven. 

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked May 18 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
...