0 votes
by (886k points)

welke engelse staatsman geldt als de grondlegger van het engelse empirisme , Welkom! Dit is uw startpunt voor spannende puzzels en intrigerende vragen. Hier kunt u uw brein op de proef stellen en nieuwe kennis opdoen. En maak u geen zorgen, we voorzien u ook van gedetailleerde oplossingen. welke engelse staatsman geldt als de grondlegger van het engelse empirisme

Francis Bacon

 

Francis Bacon (1561-1626) was een invloedrijke Engelse filosoof, staatsman, wetenschapper, jurist, retoricus en auteur. Hij wordt vaak beschouwd als de vader van de empirische methode in de wetenschap, aangezien hij pleitte voor het verzamelen van kennis door middel van observatie, experimentatie en inductie. Bacon staat ook bekend om zijn bijdragen aan de rechtsfilosofie.

Daarnaast is er nog een andere bekende persoon met de naam Francis Bacon: Francis Bacon (1909-1992) was een Ierse figuratieve schilder. Hij staat bekend om zijn rauwe, emotionele en soms verontrustende beelden, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste kunstenaars van de 20e eeuw. Zijn bekendste werken omvatten een reeks schilderijen geïnspireerd door de schreeuwen in de Odyssee van Homerus en de werken van Diego Velázquez.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Francis Bacon
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
3 answers
0 votes
4 answers
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
asked Dec 11, 2022 by admin (886k points)
...