0 votes
by (886k points)

dit driedaagse popfestival is het grootste van engeland < Ik ben niet zeker over welk popfestival je het hebt, aangezien er verschillende grote popfestivals zijn in Engeland. Maar een van de grootste en meest bekende popfestivals in Engeland is Glastonbury Festival. Het festival vindt meestal plaats in juni op Worthy Farm in Somerset en duurt vier dagen. Het biedt een uitgebreid scala aan muzikale optredens, van pop tot rock, hiphop, elektronische muziek en meer, evenals theater- en cabaretvoorstellingen, workshops en activiteiten. Glastonbury trekt elk jaar tienduizenden muziekliefhebbers van over de hele wereld en is een belangrijk evenement in de Britse popcultuur.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Ik ben niet zeker over welk popfestival je het hebt, aangezien er verschillende grote popfestivals zijn in Engeland. Maar een van de grootste en meest bekende popfestivals in Engeland is Glastonbury Festival. Het festival vindt meestal plaats in juni op Worthy Farm in Somerset en duurt vier dagen. Het biedt een uitgebreid scala aan muzikale optredens, van pop tot rock, hiphop, elektronische muziek en meer, evenals theater- en cabaretvoorstellingen, workshops en activiteiten. Glastonbury trekt elk jaar tienduizenden muziekliefhebbers van over de hele wereld en is een belangrijk evenement in de Britse popcultuur.
0 votes
by (886k points)
Het Glastonbury Festival (voluit: Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts) in Engeland is een groot openluchtmuziekfestival. Het festival staat vooral bekend om de rock- en popconcerten, maar er zijn ook dans-, cabaret-, circus- en andere voorstellingen.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Feb 25, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Feb 25, 2023 by admin (886k points)
...