0 votes
by (886k points)

help ik heb een puber Algemene informatie vraag en antwoord, vandaag presenteren we een ander onderwerp dat veel algemene informatie bevat, dat uw morele en mentale toestand weergeeft na het lezen van deze culturele informatie. Dit artikel zal bewonderd worden door iedereen die van lezen houdt, vooral vragen, puzzels en culturele Schrijf een reeks vragen en stel ze aan uw kinderen terwijl u 's avonds aan de eettafel zit, dit is een manier om de verveling en routine te doorbreken, de aandacht van uw kinderen op u te vestigen en een geweldige geest van competitie te creëren tussen en een prijs toewijzen aan de persoon die punten kan scoren bij het beantwoorden van de vragen, deze methode is erg geweldig, zodat kinderen enthousiast zijn om te lezen En zoeken naar algemene informatie op internet in plaats van veel te spelen op elektronische apparaten, zonder resultaat , laten we u nu bladeren door ons interessante onderwerp over "help ik heb een puber".

De puberteit van uw kind is een theatervoorstelling, gratis en voor niks. Het voormalige hoopje mens in een romper groeit uit tot volwassene. En u mag erbij zijn! Met dagelijks meerdere meet & greets met de sterspeler in deze comedy of life.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, is schrijver van de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De weduwnaar, DJ, Familieopstelling, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Zijn nieuwste boek is Help, ik heb een puber! Kluun is vader van twee postpubers, een puber en twee stiefpubers. Hij is getrouwd en woont in Amsterdam.
 Samenvatting

De onvermijdelijke opvolger van de bestseller Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Dit boek is een survivalgids voor puberouders én een ode aan pubers – de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, redelooste, onzekerste en aandoenlijkste wezens die er bestaan.

‘Grappig, herkenbaar én leerzaam.’
LEO BLOKHUIS

‘Heerlijk boek!’
EVELINE CRONE

‘Dit boek wil je gelezen hebben, met of zonder pubers in huis.’
ISA HOES

‘Op speelse, duidelijke en grappige wijze word je als ouder met jezelf geconfronteerd.’
BIRGIT SCHUURMAN

‘Herkende verdomme alles!’
GERARD EKDOM

‘Fantastisch. Heerlijk hoe Kluun je met zijn woorden kidnapt.’
RUUD DE WILD

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Nov 4, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Nov 4, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Oct 7, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
...