0 votes
by (886k points)
De iPad is een voorbeeld van een tabletcomputer. Een tabletcomputer is een draagbaar elektronisch apparaat met een aanraakscherm en een draadloze internetverbinding. Tablets zijn ontworpen voor draagbaarheid en gemakkelijk gebruik, en worden vaak gebruikt voor het bekijken van multimedia-inhoud, zoals video's, foto's en e-books, en voor het uitvoeren van lichte taken zoals het versturen van e-mails, surfen op internet en het spelen van games.

De iPad is een van de bekendste en populairste tabletcomputers, ontwikkeld en geproduceerd door Apple Inc. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2010 en heeft sindsdien verschillende upgrades en nieuwe versies gehad. De iPad heeft een breed scala aan functies, zoals het afspelen van video's en muziek, het maken van notities, het surfen op internet, het gebruik van sociale media, het werken met kantoorapplicaties en nog veel meer. Het heeft ook toegang tot de App Store van Apple, waar gebruikers verschillende apps kunnen downloaden en installeren om de functionaliteit van hun apparaat uit te breiden.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Ook kunt u hier de achtergrond, de helderheid van het scherm, een volumebegrenzing, het automatische slot en een toegangscode ter beveiliging instellen.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Apr 6 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 17, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Dec 25, 2022 by admin (886k points)
...