0 votes
by (886k points)
Of een financiële bijdrage als bescheiden of groot wordt beschouwd, hangt af van verschillende factoren, zoals de context van de bijdrage en de financiële middelen van de gever.

Over het algemeen kan een bijdrage als bescheiden worden beschouwd als deze relatief klein is in vergelijking met het totale bedrag dat wordt ingezameld of het budget van het project of de organisatie. Bijvoorbeeld, een bijdrage van 50 euro aan een inzamelingsactie voor een goed doel kan als bescheiden worden beschouwd als het totale doelbedrag in de honderdduizenden euro's loopt.

Een financiële bijdrage kan als groot worden beschouwd als deze significant bijdraagt aan het totale bedrag dat wordt ingezameld, of als deze hoger is dan wat normaal gesproken wordt verwacht of gegeven in vergelijkbare situaties. Bijvoorbeeld, een donatie van 10.000 euro aan een universiteit kan als groot worden beschouwd als het gemiddelde donatiebedrag van alumni veel lager ligt.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke bijdrage, ongeacht de grootte, waardevol is en kan bijdragen aan het bereiken van doelen en het ondersteunen van organisaties en projecten.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
In afwijking van het zesde lid wordt de eigen bijdrage, die een natuurlijke persoon verschuldigd is voor de verlening van rechtsbijstand ...
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 15, 2023 by admin (886k points)
...