0 votes
by (886k points)
BSE (boviene spongiforme encefalopathie) is een ziekte die bij runderen voorkomt en die wordt veroorzaakt door een abnormaal gevouwen eiwit, genaamd een prion. Het is een ernstige en progressieve ziekte die uiteindelijk leidt tot de dood van het dier.

Het is niet mogelijk om aan de hand van deze beschrijving vast te stellen welk dier wordt bedoeld. Er zijn echter wel enkele symptomen die bij dieren met BSE kunnen optreden, zoals coördinatieproblemen, veranderingen in gedrag en houding, verlies van eetlust en gewichtsverlies. Het is belangrijk om op te merken dat deze symptomen ook kunnen wijzen op andere ziekten of aandoeningen, en dat een definitieve diagnose alleen kan worden gesteld door een dierenarts.

Als je vermoedt dat een dier BSE heeft, is het belangrijk om direct een dierenarts te raadplegen om een diagnose te stellen en passende maatregelen te nemen om de ziekte te voorkomen zich verder te verspreiden.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Een voor een verdwenen de dieren in de potten en pannen van de hongerige stadsbewoners. En ergens daar moet het coronavirus zijn overgesprongen ...
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Nov 4, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Mar 30 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...