0 votes
by (886k points)

zuid amerikaans aapje kloosterorde Welkom op onze prachtige website. We bieden u alles wat nieuw is in de wereld van het digitale internet. Vandaag zullen we een zeer belangrijke vraag beantwoorden, die door velen wordt gesteld op zoekmachines. Ik hoop dat het antwoord op de vraag zal voldoen onze vraag is: zuid amerikaans aapje kloosterorde

De kapucijnapen (Cebinae) vormen een onderfamilie van dagactieve breedneusapen. Ze zijn vernoemd naar de kloosterorde van de kapucijnen, omdat hun gezichtstekening doet denken aan de kappen van deze monniken. De kapucijnapen zijn nauw verwant aan de doodshoofdaapjes (Saimiriinae) en de klauwaapjes (Callithrichinae).

1 Answer

0 votes
by (886k points)

Ze leven voornamelijk in het tropisch regenwoud van noordelijk Zuid-Amerika, maar ze komen ook voor in drogere bossen, galerijbossen en beboste savannes, tot in de cerrado en de caatinga. De meeste soorten leven in het Amazoneregenwoud, enkele soorten leven in het bedreigde Atlantische regenwoud, de regenwouden van noordelijk Colombia en in Panama en Costa Rica.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
...