0 votes
by (886k points)

"Heerlijke zuid-amerikaanse zure marinade gegaarde vis!"

Het is een eenvoudige marinade die je kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Het geeft de vis een heerlijke zuur smaak en maakt het mals en sappig. Dit recept is voor 4 personen.

 

 Een heerlijke, zuidelijk-Amerikaanse marinade voor gegaarde vis

1. Een heerlijke, zuidelijk-Amerikaanse marinade voor gegaarde vis Deze heerlijke, zuidelijk-Amerikaanse marinade is perfect voor gegaarde vis. Het geeft de vis een heerlijke, pittige en zure smaak. Ingrediënten: -1 theelepel sterk gekruide azijn -2 eetlepels limoensap -1 eetlepelverse koriander, fijngehakt -1 theelepel knoflookpoeder -1/4 theelepel cayennepeper -2 eetlepels zonnebloemolie -1/4 kopje water Marineer de vis in deze heerlijke marinade en laat het minimaal 30 minuten intrekken. Grill of bak de vis vervolgens op een hete grillpan of in de oven. Eet de vis met rijst en een salade van verschillende groenten. Enjoy!

 Ingrediënten die u nodig hebt

2. Ingrediënten die u nodig hebt Voor deze heerlijke zuid-amerikaanse zure marinade gegaarde vis hebt u de volgende ingrediënten nodig: - 1 kopje witte azijn - 1 kopje citroensap - 1 theelepel kippen bouillonpoeder - 2 eetlepels olie - 1 eetlepel oregano - 1 theelepel tijm - 1 theelepel zout - 1 theelepel peper - 4 tilapia filets Meng alle ingrediënten, behalve de vis, in een kom en giet over de vis. Laat de vis ten minste 30 minuten marineren, maar liefst langer. Grill of bak de vis op een hete grillpan tot deze gaar is. Enjoy!

 Hoe u de marinade bereidt

1. Zeezout, citroensap, witte wijnazijn, rode wijnazijn, olijfolie, knoflook en peper in een kom mengen. 2. Visfilet toevoegen en de kom bedekken. 3. 3 uur laten marineren in de koelkast. 4. Vis afspoelen en drogen. 5. Marinade opnieuw in de kom mengen. 6. Visfilets aanbrengen en de kom bedekken. 7. Nogmaals 3 uur laten marineren in de koelkast. 8. Vis afspoelen en drogen. 9. Grillen of bakken tot de vis gaar is.

 Hoe u de vis klaarmaakt

Heerlijke zuid-amerikaanse zure marinade gegaarde vis! 1. Klopt de marinade samen met het sap van 1 limoen, 1 el. zonnebloemolie, 1 el. chilipoeder, 1 el. verse koriander, 1 theel. witte basterdsuiker, 1 theel. zout en 1 theel. versgemalen peper. 2. Snijd de visfilets in gelijke porties en leg ze in een kom. Giet de marinade over de vis en draai alles om zodat de visfilets goed bedekt zijn. Dek de kom af en zet hem minimaal 30 minuten, maar liefst een uur, in de koelkast. 3. Verhit intussen de grillpan op middelhoog vuur. Haal de vis uit de marinade en leg de filets in de pan. Gril de vis in circa 3 à 4 minuten per kant gaar. 4. Serveer de visfilets met verse korianderblaadjes en limoensap. Eet smakelijk!

 Wat u kunt serveren met deze heerlijke vis

U kunt de vis serveren met een frisse salade van ijsbergsla, tomaat, komkommer en rode ui. Dressing: 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel suiker, zout en peper.

De resultaten van deze experimenten zijn heel verrassend. Het lijkt erop dat de vloeistof in het zuur echt de vis kan kruiden en smaken, en dat de kans op vergeling van de vis aanzienlijk verminderd.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Het is een eenvoudige marinade die je kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Het geeft de vis een heerlijke zuur smaak en maakt het mals en sappig. Dit recept is voor 4 personen.
0 votes
by (886k points)
Ceviche vindt zijn oorsprong in Peru. In dit populaire Zuid-Amerikaanse gerecht wordt rauwe vis gegaard in een zure marinade, ook wel tijgermelk genoemd. Wij geven de tijgermelk een leuke twist door er naast limoen, passievrucht en limoncello aan toe te voegen.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...