0 votes
by (886k points)

"Wat is de voornaam van de oprichter van de omroep BNN?""De voornaam van de oprichter van de omroep BNN is Abdul!"

Abdul is de voornaam van de oprichter van de BNN, een Nederlandse omroep. Abdul is een voornaam die afkomstig is uit de Arabische wereld. De naam betekent "meester" of "voornaamste".

 

 Abdul is de voornaam van de oprichter van de omroep BNN.

Abdul is de voornaam van de oprichter van de omroep BNN. Abdul is een voornaam die veel voorkomt onder mannen van Marokkaanse afkomst. Abdul is afgeleid van het Arabische woord 'al-Abd', wat 'de dienaar' of 'de slaaf' betekent. In de Islam is Abdul een belangrijke titel, omdat de naam erop duidt dat iemand zich heeft overgegeven aan Allah. De oprichter van de omroep BNN, Abdul, is een Marokkaanse Nederlander. Abdul heeft de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit. Hij is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Abdul is getrouwd en heeft drie kinderen.

 Abdul komt uit Nederland.

Abdul komt uit Nederland en is de oprichter van de omroep BNN. Hij is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Zijn ouders zijn Marokkaans-Nederlandse immigranten. Abdul heeft een achternaam, maar die is niet bekend. Abdul heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij is getrouwd met een Nederlandse vrouw en heeft drie kinderen. Abdul is een bekende Nederlander. Hij is een voormalig voetballer en heeft ook gespeeld in het Nederlands elftal. Abdul is ook een bekende zakenman. Hij is de eigenaar van een aantal bedrijven, waaronder een voetbalclub. Abdul is ook betrokken bij verschillende goede doelen. Hij heeft onder andere een foundation opgericht voor mensen met een beperking. Abdul is een bekende Nederlander, maar hij is ook bekend in andere landen. Hij is vooral bekend in Marokko, waar hij vaak optreedt als zanger. Abdul is een bekende Marokkaanse zanger. Hij heeft een aantal Marokkaanse hits op zijn naam staan. Abdul is een bekende Nederlander, maar hij is ook bekend in andere landen. Hij is vooral bekend in Marokko, waar hij vaak optreedt als zanger. Abdul is een bekende Marokkaanse zanger. Hij heeft een aantal Marokkaanse hits op zijn naam staan.

  Abdul is een Nederlandse zender.

Abdul is een Nederlandse zender die in 1993 werd opgericht. De oprichter van de zender was Abdul, die toen nog geen ervaring had in de televisiewereld. Abdul is een zender die zich vooral richt op de jeugd met een uniek programma-aanbod. Zoals iedereen weet, is de jeugd de toekomst. Abdul wil graag de jeugd kennis laten maken met verschillende onderwerpen en ze op die manier ook laten groeien. Abdul is daarnaast ook een zender die verschillende soorten muziek uitzendt. Zo is er voor iedereen wat wils. Abdul heeft in de loop der jaren verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze Gouden Stuiver. De zender is op dit moment nog steeds een groot succes en is een belangrijke stem in de Nederlandse televisiewereld.

 Abdul is opgericht in 2006.

Abdul is opgericht in 2006. Abdul is een Nederlandse publieke omroep die zich richt op een jongere doelgroep. Het doel van de omroep is om een ​​medium te bieden waar jongeren kunnen worden geïnformeerd, geïnspireerd en geïntertaind. De omroep biedt een mix van nieuws, actualiteit, sport, humor, entertainment en documentaires. Abdul is opgericht door BNN-directeur Peter van der Vorst.

 Abdul is een Islamitische zender.

Abdul is een Islamitische zender. Deze zender is opgericht door de Nederlandse Abdul-Ghani. Hij heeft deze zender opgericht om de Islam te promoten. Abdul is een zeer succesvolle zender en heeft een groot aantal volgers.

Abdul is de oprichter van de omroep BNN!

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Abdul is de voornaam van de oprichter van de BNN, een Nederlandse omroep. Abdul is een voornaam die afkomstig is uit de Arabische wereld. De naam betekent "meester" of "voornaamste".
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...