0 votes
by (886k points)

"Margriet en Pieter's jongste zoon is heet!"

Margriet en Pieter hebben drie kinderen. Hun oudste zoon is 16 jaar, hun oudste dochter is 14 en hun jongste zoon is 12. Op woensdag 28 juni 2017 is er een foto van het gezin op social media verschenen. De foto is genomen tijdens een gezinsuitje naar het circus. Onder de foto staat: "Margriet en Pieter's jongste zoon is heet!". De foto is snel viraal gegaan en heeft veel reacties opgeleverd. Sommige mensen vinden het verwerpelijk dat de ouders de foto hebben geplaatst, terwijl anderen juist vinden dat het een schattige foto is.

 

 Margriet en Pieter hebben een jongste zoon.

Margriet en Pieter hebben dertig jaar geleden hun eerste kind gekregen. Inmiddels zijn ze trotse ouders van vier kinderen. Hun jongste zoon is twee jaar oud en ze noemen hem Bas. Bas is een heel energieke jongen die altijd in beweging is. Tot nu toe heeft hij zich nog niet veel aangetrokken van meisjes, maar zijn ouders weten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij in de puberteit komt. Ze leven in een nette wijk in een middelgrote stad. Margriet is huisvrouw en Pieter heeft een baan in de bouw. Het gezin is gelukkig en ze hebben alles wat ze nodig hebben. Bas is een goede leerling en hij krijgt veel aandacht van zijn ouders. Toch is er iets wat Margriet en Pieter dwarszit. Bas is namelijk heel erg dogged en hij luistert niet altijd naar zijn ouders. Soms is hij ook agressief naar zijn broers en zussen. Pieter en Margriet hebben er alles aan gedaan om Bas rustig te laten worden, maar het lijkt wel alsof er een storm in hem woedt. Op een dag besluiten Margriet en Pieter dat het tijd is voor professionele hulp. Ze gaan met Bas naar een kinderpsychiater. Deze stelt vast dat Bas een hoogbegaafd kind is met een aantal stoornissen. Bas krijgt medicijnen en gaat weer regelmatig naar de controles bij de kinderpsychiater. Inmiddels is Bas een tiener en gaat hij naar de middelbare school. Hij is nog steeds heel energiek, maar door de medicijnen en de extra aandacht van zijn ouders is hij een stuk rustiger geworden. Margriet en Pieter zijn opgelucht dat ze Bas goed hebben kunnen helpen en zijn trots op hun jongste zoon.

 Die jongste zoon is heel erg leuk.

"Margriet en Pieter's jongste zoon is heet!" 2. Die jongste zoon is heel erg leuk. Hij is gewoon heel erg leuk. We kunnen niet wachten tot hij een beetje ouder wordt en wat meer te vertellen heeft. Het is gewoon heel erg leuk om te zien hoe hij elke dag een beetje meer leert en groeit.

 Margriet en Pieter zijn heel erg trots op hem.

De jongste zoon van Margriet en Pieter is een echte parel. Zijn ouders zijn heel erg trots op hem. Hij is altijd vrolijk en lacht veel. Zijn ogen stralen en maken iedereen aan het lachen. Hij is een echte charmeur. Hij is ook erg intelligent en heeft altijd goede cijfers. Hij werkt hard en dat wordt beloond. Zijn ouders zijn dan ook heel erg blij met hem. Hij is een echte aanwinst voor de familie. Hij heeft ook een grote passie voor sport. Hij is een echte atleet en heeft al veel wedstrijden gewonnen. Zijn ouders zijn dan ook heel erg trots op hem. Hij is een echte topper en zal nog veel successen behalen in zijn leven.

 Die jongste zoon is heel populair bij vrienden en familie.

Colorful clothing, mischievous behavior and laughing a lot; these are things that friends and family usually say about the youngest son of Margriet and Pieter. But there is more to him than meets the eye. The youngest son is very popular among friends and family, but he is also very independent. He doesn't like to be told what to do and he always wants to try things for himself. This can sometimes be a problem, but it also means that he is always learning and growing. He is always up for a challenge, whether it is physical or mental. This can be both a good and a bad thing, as he sometimes gets himself into situations that are beyond his capabilities. But he always tries his best and his determination is admirable. He is also a very loving son, who is always there for his family when they need him. He may not always show it, but he cares deeply for those around him. The youngest son is a complex individual who is loved by many. He has a lot to offer the world and he is sure to make a big impact in whatever he does.

 Margriet en Pieter zijn heel erg blij met hun jongste zoon.

  Hij is een prachtige baby en ze zijn erg dankbaar dat alles goed is gegaan. Hun oudste zoon is ook heel blij met zijn kleine broertje en kan niet wachten totdat hij een beetje groter is, zodat hij hem kan helpen met alles. Margriet en Pieter vinden het heel erg fijn om een gezinnetje te hebben en ze zijn dankbaar dat ze zulke goede kinderen hebben. Hun oudste zoon is een heel rustig kind en hun jongste zoon is een echt woordje aan het leren. Het is heel leuk om te zien hoe de twee broertjes samen spelen en hoe ze elkaar helpen. Margriet en Pieter zijn heel erg blij met hun jongste zoon en ze zijn dankbaar dat alles goed is gegaan.

Margriet en Pieter's jongste zoon is heet! Hij is drie jaar en al een echte heartbreaker.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

"Margriet en Pieter's jongste zoon is heet!"

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Jan 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Jan 15, 2023 by admin (886k points)
...