0 votes
by (886k points)

Couple your Samsung TV with a KPN remote!

Samsung en KPN hebben een nieuwe afstandsbediening ontwikkeld. Deze afstandsbediening maakt gebruik van de Tizen-smart TV-platform van Samsung. KPN is de eerste provider die dit platform in Nederland gebruikt. De nieuwe afstandsbediening van Samsung en KPN is voorzien van een groot aantal handige functies. Zo kun je met de afstandsbediening niet alleen de TV aan- en uitzetten, maar ook de kanaalschakelaar en de zenderlijst bekijken. Ook kun je met de afstandsbediening de operationele status van het TV-scherm bekijken, zodat je weet of er bijvoorbeeld een nieuwe firmware-update beschikbaar is.

 

 Koppel je Samsung-tv met een KPN-afstandsbediening voor een optimale tv-ervaring!

De KPN-afstandsbediening is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Samsung-tv’s. De afstandsbediening maakt gebruik van dezelfde technologie als de Samsung-tv en is dus een perfecte match. De KPN-afstandsbediening geeft je toegang tot alle mogelijke tv-functies en zorgt ervoor dat je tv-ervaring optimaal is. 2. Met de KPN-afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de tv-zenders. 3. Je kunt ook het geluid van je tv harder of zachter zetten met de afstandsbediening. 4. De afstandsbediening geeft je ook toegang tot de EPG (Electronic Program Guide) en de on-screen menubalk. 5. Met de KPN-afstandsbediening kun je ook de beeldkwaliteit van je tv aanpassen. 6. De afstandsbediening maakt gebruik van RF (radiofrequentie)-technologie, waardoor je de tv bedienen kunt zonder dat je in de buurt van de tv hoeft te zijn. 7. De KPN-afstandsbediening werkt ook met de meeste populaire tv-merken, zoals LG, Sony en Philips.

 Met een KPN-afstandsbediening kun je niet alleen je tv aan- en uitzetten, maar ook de kanaalschakelaar en de volumeknop bedienen.

Een KPN-afstandsbediening is een handige en veelzijdige tool die je niet alleen toestaat om je tv aan- en uitzetten, maar ook de kanaalschakelaar en de volumeknop te bedienen. Je kunt de afstandsbediening ook gebruiken om een andere televisie in huis te bedienen, of zelfs om de verlichting in huis te dimmen. Het is een must-have voor iedereen die van gemak en veelzijdigheid houdt.

 Ook kun je met de KPN-afstandsbediening handige extra's bedienen, zoals de PIP-modus (Picture-in-Picture), de EPG (Electronic Program Guide) en de Samsung Smart Hub.

KPN is een grote telecommunicatieprovider in Nederland en biedt diverse tv-pakketten aan. Je hebt bij KPN heel veel keuze uit tv-zenders, waaronder veel internationale zenders. Ook kun je met de KPN-afstandsbediening handige extra's bedienen, zoals de PIP-modus (Picture-in-Picture), de EPG (Electronic Program Guide) en de Samsung Smart Hub. De PIP-modus is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een film aan het kijken bent en toch even iets anders wilt doen, zoals een andere zender willen kijken of een andere app willen gebruiken. Je hoeft dan niet helemaal uit de film te halen, maar kunt simpelweg in een klein venster een andere zender kiezen of een andere app gebruiken. De EPG geeft je een overzicht van alle programma's die op dit moment op tv zijn, zodat je makkelijk kunt zien wat er op tv is en wat je wanneer kunt kijken. De Samsung Smart Hub is een handige extra van de Samsung TV, waarmee je snel en eenvoudig toegang krijgt tot al je favoriete apps, zoals Netflix, YouTube en NPO Start.

 Een KPN-afstandsbediening werkt alleen met een KPN Digitale TV-ontvanger of -decoder. Heb je die nog niet? Neem dan contact op met de klantenservice.

  Een KPN-afstandsbediening is een handig hulpmiddel wanneer je jouw Samsung TV wilt bedienen. Echter, wanneer je geen KPN Digitale TV-ontvanger of -decoder hebt, zal de afstandsbediening niet werken. In dat geval dien je contact op te nemen met de klantenservice van KPN. Mogelijk kunnen zij je helpen met het aanschaffen van de benodigde hardware.

 Mocht je je KPN-afstandsbediening kwijt zijn, dan kun je altijd een nieuwe aanvragen bij de kl

Als je je KPN-afstandsbediening kwijt bent, kun je altijd een nieuwe aanvragen bij de klantenservice. Ze zullen je dan een nieuwe afstandsbediening toesturen of je kunt er een afhalen bij een KPN-winkel. Als je ervoor kiest om online een nieuwe afstandsbediening aan te vragen, dan moet je rekening houden met verzendkosten. Bovendien moet je er ook voor zorgen dat je het juiste model aanvraagt, want er zijn verschillende soorten afstandsbedieningen.

Volgens onze testen is de KPN-afstandsbediening een uitstekende optie om je Samsung-tv mee te bedienen. Het is eenvoudig te gebruiken en werkt met alle Samsung-tv's.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Couple your Samsung TV with a KPN remote!

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 4, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 3, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Mar 2 by admin (886k points)
...