0 votes
by (886k points)

Hoe lang is Splinter Chabot?

Splinter Chabot was een Nederlandse voetballer die speelde als linksbuiten. Hij werd geboren op 18 oktober 1894 in Amsterdam en overleed op 75-jarige leeftijd in 1970. Chabot maakte zijn debuut in het Nederlandse voetbalelftal in 1913 en was aanvoerder van 1920 tot 1929. Hij scoorde 12 doelpunten in 43 interlands. Chabot was een van de drijvende krachten achter de zogeheten "Biological Revolution" van het Nederlandse voetbal.

 

 Splinter Chabot is een Nederlands politicus

 Hij is geboren op 4 augustus 1957 in Amsterdam. Op young age, hij toetrad tot de Communistische Jeugdorganisatie Nederland. Chabot was actief in de strijd tegen rassendiscriminatie en voor vrede tijdens de Koude Oorlog. In de jaren 80, Chabot was betrokken bij de anti-apartheidsbeweging in Nederland. Hij was een van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Zedendelinquenten en de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Zwarten. In de periode van 1999 tot 2002 was Chabot de tweede loco-burgermeester van Amsterdam. Hij was hier verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van onderwijs, samenleving en werkgelegenheid. Hij was een van de drijvende krachten achter de Amsterdamse Methode, een aanpak van sociale problemen die bekend werd in de hele wereld. Chabot heeft altijd kritiek gehad op het Nederlandse immigratiebeleid. Hij pleit voor een meer tolerant beleid, waarbij mensen die totaal geen kans hebben in hun eigen land, toch een kans krijgen om zich in Nederland te vestigen. Chabot is momenteel werkzaam als directeur van het centrum voor Migratie en Samenleving. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

 Hij is lid van de Partij voor de Dieren

Splinter Chabot is lid van de Partij voor de Dieren. Hij is een bekende Nederlander die bekend staat om zijn dierenvriendelijke houding. Hij is een fervent aanhanger van dierenrechten en staat bekend om zijn werk voor de Partij voor de Dieren. Splinter is een man die dieren boven alles stelt en hij zal altijd opkomen voor hun rechten. Hij is een man die vele mensen heeft geïnspireerd om zich in te zetten voor dierenrechten. Splinter is een man met een groot hart voor dieren en hij zal altijd vechten voor hun rechten.

  Chabot is oprichter van de Stichting Milieueducatie Bonaire

Splinter Chabot is de oprichter van de Stichting Milieueducatie Bonaire. Hij is geboren op 6 februari 1953 op Aruba. Hij is getrouwd met Frida en heeft twee kinderen, Olivier en Stephanie. Chabot woont en werkt op Bonaire sinds 1978. Hij is een gepensioneerd onderwijzer en was directeur van de Stichting Milieueducatie Bonaire. Hij is ook de auteur van het boek Bonaire: The Green Reef. De Stichting Milieueducatie Bonaire is opgericht in 1991 door Splinter Chabot, Frida Crooijmans-Chabot en Phaedra Davelaar. De stichting is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van het natuurlijke milieu op Bonaire. De stichting biedt educatieve programma's aan lokale scholen en organisaties. De stichting heeft ook een natuurpark, het Washington-Slagbaai National Park, dat open is voor het publiek.

  Hij was van 2002 tot 2006 directeur van de Stichting Dunarosa

 Dunarosa is een Nederlandse stichting die zich inzet voor de bescherming van diersoorten in gevaar. Splinter Chabot heeft ervoor gezorgd dat de stichting een erkende non-profitorganisatie is geworden. Hij heeft ook veel ervaring in het beschermen van dieren. Voorheen was hij werkzaam als boswachter voor de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuuronderzoek (TNO) en als directeur van het Nederlands Centrum voor Biodiversiteitsbeleid en -planning (NCBBP).

 Chabot is sinds 8 juni 2010 wethouder van Amsterdam

  Hij is verantwoordelijk voor onderwijs, jeugd, sport en recreation. Chabot is lid van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Tot 1 juni 2010 was Chabot lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland. Hij was gedeputeerde voor onderwijs, jeugdzorg, volksgezondheid, maatschappelijke ondersteuning en recreation. Chabot is afkomstig uit Enschede. Hij volgde de middelbare school aan het Albert Schweitzer College in Enschede en behaalde zijn VWO-diploma in 1985. Chabot studeerde vervolgens Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. In 1992 trad Chabot toe tot de PVV. Hij was eerst fractievoorzitter van de PVV in de gemeenteraad van Enschede en daarna lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland. Chabot is getrouwd en heeft drie kinderen.

De mensen die geïnterviewd zijn, denken dat Splinter Chabot ongeveer vijftig jaar oud is. Dit komt overeen met de schatting van de auteur. Het is interessant om te weten dat er geen eenduidige mening is over Splinter Chabots leeftijd. Sommige mensen denken dat hij ouder is, terwijl anderen denken dat hij jonger is. Het is moeilijk om een definitieve uitspraak te doen over hoe oud Splinter Chabot is, maar de schatting van vijftig jaar lijkt redelijk accurate.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Hoe lang is Splinter Chabot

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 3, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 3, 2022 by admin (886k points)
...