0 votes
by (882k points)

Inwoners van Dubai: Een korte inleiding

Volgens de Verenigde Naties was Dubai in 2019 de tweede grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten met een bevolking van 3,137,000 inwoners. Het is de grootste stad van de provincie Dubai en de zesde grootste stad van de Arabische wereld. Dubai is een moderne stad en een toeristische bestemming die bekend staat om haar luxe hotels, winkels en stranden. Inwoners van Dubai zijn afkomstig uit alle delen van de wereld, maar de meerderheid van hen is van Arabische of Aziatische afkomst. De Official Language in Dubai is Arabisch, maar veel inwoners spreken ook Engels of een van de talen van hun land van herkomst. Dubai is een tolerantie- en multiculturele stad en de religieuze diversiteit van haar bevolking weerspiegelt dat. Islam is de officiële religie,

De inwoners van Dubai zijn in twee groepen onder te verdelen: Emirati: de officiële inwoners van Dubai. Expats: buitenlandse inwoners die wonen en werken in Dubai.

Dubai is een stad in Verenigde Arabische Emiraten.

Dubai is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste en meest bevolkte stad van het land, met een inwonertal van 2,4 miljoen mensen in 2018. Dubai is een van de toeristische hoogtepunten van de VAE, en wordt gekenmerkt door zijn luxe hotels, enorme winkelcentra en unieke architectuur, zoals de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Het is een belangrijke zakenstad en een toeristische bestemming.

Dubai is een belangrijke zakenstad en een toeristische bestemming. Het is gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en is één van de zeven emiraten die de VAE uitmaken. Dubai is de grootste stad van de VAE en heeft een bevolking van ongeveer 3 miljoen inwoners. De stad is vooral bekend om zijn rijke cultuur, historie en tradities. Dubai heeft ook een aantal van de grootste en meest luxueuze hotels ter wereld.

Inwoners van Dubai zijn bekend om hun rijkdom.

Inwoners van Dubai zijn bekend om hun rijkdom. Het is een van de belangrijkste redenen waarom toeristen naar Dubai komen. Dubai heeft een van de hoogste per capita inkomens ter wereld. De gemiddelde inwoner van Dubai verdient meer dan $100.000 per jaar. De meeste inwoners van Dubai zijn rijk. Ze hebben veel geld uitgespaard en hebben een hoog inkomen. Sommige mensen denken dat dit komt door het olie- en gasgeld dat Dubai heeft. Andere mensen denken dat het komt door het toerisme. Dubai is een van de meest bezochte steden ter wereld. Er komen veel mensen uit alle delen van de wereld naar Dubai toe. De inwoners van Dubai zijn bekend om hun gastvrijheid. Ze zijn altijd bereid om gasten te helpen. Als je een probleem hebt, kun je altijd bij hen terecht. Dubai is ook een veilige stad. Er zijn weinig criminele activiteiten in Dubai.

Dubai is een multiculturele stad.

Dubai is een multiculturele stad met inwoners van over de hele wereld. Meer dan 200 verschillende nationaliteiten wonen in Dubai. Dit zorgt voor een multiculturele sfeer en maakt Dubai tot een interessante en unieke plek om te wonen.

Dubai heeft een grote skyline.

Dubai is een stad met een grote skyline. De stad is bekend om zijn unieke architectuur en hoge gebouwen. Dubai is ook de thuisbasis van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De skyline van Dubai is een van de meest fotografierde skyline's ter wereld.

Na het lezen van dit essay weten we dat de bevolking van Dubai zeer divers is. Dubai heeft mensen van over de hele wereld die er wonen en werken. Dit maakt Dubai een unieke plek met veel verschillende culturen.

1 Answer

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

Dubai (emiraat) ; 25°15'52"NB, 55°18'42"OL · 4114 km² · 4 miljoen.

Inwoners: 4 miljoen

Officiële taal: Arabisch

Oppervlakte: 4114 km²

Munteenheid: Dirham (AED)‏

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 26, 2022 by admin (882k points)
0 votes
2 answers
asked Jan 15, 2023 by admin (882k points)
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Dec 2, 2023 by admin (882k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 2, 2023 by admin (882k points)
...